Sangal Esports – Nexus Gaming 17/5, odds, livestream, speltips

Sangal Esports
vs
Nexus Gaming
21-05-17 10:00 BLAST Rising
Nexus Gaming
Bästa matchoddsen
1 1.57
2 2.25
Vinstchans
Odds för Sangal Esports - Nexus Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:39:47. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Sangal Esports mötte Nexus Gaming den 21-05-17

Matchen spelades i BLAST Rising mellan Sangal Esports och Nexus Gaming. Mötets matchstart var 10:00 den 17 maj.

Oddsen inför Sangal Esports - Nexus Gaming

Inför mötet mellan Sangal Esports - Nexus Gaming i BLAST Rising så talade spelbolagens odds för en seger till Sangal Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,25 på Sangal Esports som vinnare mot Nexus Gaming.

2.25 var det högsta oddset på nederlagstippade Nexus Gaming som vinnare i mötet mot Sangal Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Nexus Gaming och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,57 på en seger till Nexus Gaming.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Sangal Esports och Nexus Gaming skulle kryssa i mötet. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Sangal Esports - Nexus Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit Sangal Esports

På 0 spelade matcher har Sangal Esports nu 0 insamlade poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Sangal Esports har på bortaplan i BLAST Rising denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Sangal Esports därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Sangal Esports har ett facit denna säsong i BLAST Rising med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Det gör att Sangal Esports har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Nexus Gaming

Nexus Gaming har i BLAST Rising 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Nexus Gaming i BLAST Rising tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Nexus Gaming därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

0 poäng har Nexus Gaming tagit i BLAST Rising under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att Nexus Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Sangal Esports - Nexus Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Sangal Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Nexus Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.