Sharks Esports – INTZ Academy 13/5, odds, speltips, livestream

Sharks Esports
vs
INTZ Academy
21-05-13 20:00 CBCS Elite League
INTZ Academy
Bästa matchoddsen
1 1.04
2 8.50
Vinstchans
Odds för Sharks Esports - INTZ Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 03:19:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Sharks Esports – INTZ Academy i CBCS Elite League

Matchen som spelades i CBCS Elite League mellan Sharks Esports vs INTZ Academy hade matchstart klockan 20:00, den 21-05-13.

1X2-oddsen på Sharks Esports - INTZ Academy

Kikade vi på oddsen inför mötet i CBCS Elite League mellan Sharks Esports och INTZ Academy så var Sharks Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.04 gånger pengarna på Sharks Esports som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Sharks Esports på 8,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade INTZ Academy så kunde du spela på det högsta oddset 8.50 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,04 gånger pengarna på INTZ Academy som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Sharks Esports - INTZ Academy.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports har på hemmaplan i CBCS Elite League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Sharks Esports ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Sharks Esports tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Sharks Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

I CBCS Elite League har Sharks Esports 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har Sharks Esports ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit INTZ Academy

INTZ Academy facit så här långt är 0 inspelade poäng i CBCS Elite League på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu INTZ Academy ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har INTZ Academy under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har INTZ Academy därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I CBCS Elite League har INTZ Academy under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Sharks Esports - INTZ Academy

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sharks Esports, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för INTZ Academy.