Sprout – Galaxy Racer 5/5, odds, speltips, live stream

Sprout
vs
Galaxy Racer
21-05-05 13:00 BLAST Rising
Galaxy Racer
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.40
Vinstchans
Odds för Sprout - Galaxy Racer
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-02 07:30:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Sprout – Galaxy Racer

Matchen spelades i BLAST Rising mellan Sprout och Galaxy Racer. Mötets matchstart var 13:00 den 5 maj.

1X2-oddsen på Sprout - Galaxy Racer

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Rising mellan Sprout och Galaxy Racer så var Sprout oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Sprout som vinnare. Favoriten Sprout kunde du i snitt spela på till oddset 2,35 gånger pengarna som vinnare hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Galaxy Racer var underdogs mot Sprout och det högsta oddset på nederlagstippade Galaxy Racer kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.40 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Galaxy Racer och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,53 på en seger till Galaxy Racer.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Sprout

På 0 spelade matcher har Sprout nu 0 insamlade poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Sprout denna säsong i BLAST Rising tagit 0 poäng. Så här långt har Sprout ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Sprout håvat in 0 poäng under säsongen i event. Sprout har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Galaxy Racer

Galaxy Racer har i BLAST Rising 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Sprout i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Galaxy Racer har ett facit med 0 poäng i BLAST Rising på 0 spelade bortamatcher. Detta gör att Sprout har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Galaxy Racer har tagit 0 poäng i BLAST Rising under säsong, på 0 spelade matcher. Galaxy Racer har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Sprout - Galaxy Racer

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sprout, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer.