Sydafrika – Sverige 22/1, odds, streaming, speltips

Sydafrika
vs
Sverige
2019-01-22 18:00 Träningslandskamp – damer TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sydafrika – Sverige
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-01-22 18:00

Sverige gästar Sydafrika i Träningslandskamp – damer med avspark 18:00 den 22/1. Se matchen i C MORE Fotboll.

Se Sydafrika – Sverige live stream

Följ Sydafrika – Sverige live stream hos C More Play.

Speltips Sydafrika – Sverige

På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. Bettingtips du kan ta del av när du ska betta på Sydafrika-Sverige eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Rekar på andra matcher än Sydafrika-Sverige hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Träningslandskamp – damer

Under säsongen i Träningslandskamp – damer har Sverige gjort 3 mål på de 5 bortamatcher man spelat. Sverige har på bortaplan släppt in 3 mål i Träningslandskamp – damer. På de 5 bortamatcher som Sverige spelat så har man ett genomsnitt på 0,60 insläppta mål.

Totalt har Sydafrika producerat 0 mål i Träningslandskamp – damer under säsongen som har gått. På de 1 matcher laget spelat så har Sydafrika ett snitt på 0,00 gjorda mål per match. Sydafrika har under säsongen släppt in totalt 2 mål i ligan på de 1 matcher som spelats.

Bortalaget Sverige har under säsongen i Träningslandskamp – damer totalt gjort 6 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att Sverige har ett snitt på 0,67 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Sverige släppt in 0,67 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 9 matcher som har spelats.