Team Dignitas – Young Ninjas 12/5, odds, speltips, stream

Team Dignitas
vs
Young Ninjas
21-05-12 11:20 LB/CS
Young Ninjas
Bästa matchoddsen
1 1.25
2 3.60
Vinstchans
Odds för Team Dignitas - Young Ninjas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 04:37:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Team Dignitas mötte Young Ninjas den 21-05-12

Team Dignitas och Young Ninjas möttes i LB/CS den 12/5 med matchstart 11:20.

1X2-oddsen på Team Dignitas - Young Ninjas

Kikade vi på oddsen inför mötet i LB/CS mellan Team Dignitas och Young Ninjas så var Team Dignitas oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.25 gånger pengarna på Team Dignitas som vinnare. Snittoddset på favoriten Team Dignitas, hos de 1 spelbolagen, låg på 3,60 gånger pengarna.

På nederlagstippade Young Ninjas så kunde du spela på det högsta oddset 3.60 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,25 gånger pengarna på Young Ninjas som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Dignitas och Young Ninjas till det högsta oddset hos . Ett oavgjort spel på Team Dignitas - Young Ninjas gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Team Dignitas

På hemmaplan har Team Dignitas samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i LB/CS. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Dignitas ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Dignitas har ett bortafacit under säsongen i LB/CS med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I LB/CS har Team Dignitas med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Team Dignitas än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Team Dignitas har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas facit så här långt är 0 inspelade poäng i LB/CS på 0 hemmamatcher. Hemma har Young Ninjas ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Young Ninjas i LB/CS under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Och detta innebär att Team Dignitas har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har Young Ninjas tagit i LB/CS under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Young Ninjas har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Dignitas - Young Ninjas

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Dignitas, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Young Ninjas.