Team Spirit – bankaPEPSI 12/5, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
bankaPEPSI
21-05-12 14:00 EPIC CIS League
bankaPEPSI
Bästa matchoddsen
1 1.08
2 6.50
Vinstchans
Odds för Team Spirit - bankaPEPSI
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 12:57:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Spirit – bankaPEPSI den 12/5

Med matchstart 14:00 så spelades matchen i EPIC CIS League mellan Team Spirit och bankaPEPSI, den 12 maj.

1X2-oddsen på Team Spirit - bankaPEPSI

Kikade vi på oddsen inför mötet i EPIC CIS League mellan Team Spirit och bankaPEPSI så var Team Spirit oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.08 gånger pengarna på Team Spirit som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 6,50 att Team Spirit, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

BankaPEPSI var underdogs mot Team Spirit och det högsta oddset på nederlagstippade bankaPEPSI kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 6.50 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,08 att bankaPEPSI skulle vinna matchen.

Inför mötet mellan Team Spirit och bankaPEPSI så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Team Spirit - bankaPEPSI.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit har på hemmaplan i EPIC CIS League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team Spirit ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Team Spirit har ett bortafacit i EPIC CIS League med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Team Spirit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Team Spirit har spelat denna säsong i EPIC CIS League så har laget tagit 0 poäng. Per match har Team Spirit ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit bankaPEPSI

BankaPEPSI har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i EPIC CIS League. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i EPIC CIS League har bankaPEPSI ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

BankaPEPSI har i EPIC CIS League ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per spelad match har bankaPEPSI ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Spirit - bankaPEPSI

Likaresultatet innebär att Team Spirit på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. bankaPEPSI har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.