Team Spirit – Gambit Esports 17/5, odds, speltips, stream

Team Spirit
vs
Gambit Esports
21-05-17 14:00 EPIC CIS League
Gambit Esports
Bästa matchoddsen
1 2.55
2 1.47
Vinstchans
Odds för Team Spirit - Gambit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 19:26:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team Spirit – Gambit Esports i EPIC CIS League

Den 21-05-17 så spelades mötet mellan Team Spirit – Gambit Esports i EPIC CIS League, med matchstart klockan 14:00.

Oddsen inför Team Spirit - Gambit Esports

På matchen i EPIC CIS League mellan Team Spirit och Gambit Esports så höll spelbolagen Gambit Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.47 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,55 att favoriten Gambit Esports skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Team Spirit som vinnare i matchen mot Gambit Esports. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Team Spirit som vinnare till 2.55 gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen i vår lista oddset 1,47 att Team Spirit skulle ta en oväntad seger.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Team Spirit och Gambit Esports hittade du hos till oddset . Att Team Spirit - Gambit Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team Spirit

På hemmaplan har Team Spirit samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i EPIC CIS League. Detta gör att Team Spirit har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

Team Spirit har på bortaplan i EPIC CIS League denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att Team Spirit har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Under säsongen i EPIC CIS League så har Team Spirit spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Team Spirit har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Gambit Esports

Gambit Esports har ett facit i EPIC CIS League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Gambit Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Gambit Esports har ett facit med 0 poäng i EPIC CIS League på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att Gambit Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Gambit Esports i EPIC CIS League håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team Spirit - Gambit Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Spirit har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Gambit Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.