Team Vitality – Astralis 28/11, odds, speltips, stream

Vitality
vs
Astralis
21-11-28 14:30 BLAST Premier
Astralis
Bästa matchoddsen
1 2.20
2 1.60
Vinstchans
Odds för Team Vitality - Astralis
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-28 00:45:28. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Team Vitality – Astralis i BLAST Premier

Matchen mellan Team Vitality och Astralis i BLAST Premier spelades den 28/11 med matchstart kl. 14:30.

1X2-oddsen på Team Vitality - Astralis

På matchen i BLAST Premier mellan Team Vitality och Astralis så höll spelbolagen Astralis som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.60 hos Unibet. Favoriten Astralis kunde du i snitt spela på till oddset 2,20 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Oddset på nederlagstippade Team Vitality låg som högst på 2.20 hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,60 gånger pengarna på Team Vitality som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Team Vitality och Astralis till det högsta oddset hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Team Vitality - Astralis.

Poängfacit Team Vitality

Team Vitality har på hemmaplan i BLAST Premier spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Team Vitality har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Team Vitality tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher Team Vitality har spelat denna säsong i BLAST Premier så har laget tagit 0 poäng. Team Vitality har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Astralis

På 0 matcher i BLAST Premier har Astralis nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Astralis har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Astralis i BLAST Premier tagit 0 poäng på 0 matcher. Och detta innebär att Team Vitality har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På totalt 0 matcher Astralis har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Team Vitality - Astralis

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team Vitality har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Astralis har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.