Tricked Esports – Copenhagen Flames 19/5, odds, live stream, speltips

Tricked Esports
vs
Copenhagen Flames
21-05-19 11:00 BLAST Rising
Copenhagen Flames
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.10
Vinstchans
Odds för Tricked Esports - Copenhagen Flames
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:10:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Tricked Esports – Copenhagen Flames

Mötet i BLAST Rising mellan Tricked Esports och Copenhagen Flames spelades den 19/5 matchstart med start kl. 11:00.

1X2-oddsen på Tricked Esports - Copenhagen Flames

På matchen i BLAST Rising mellan Tricked Esports och Copenhagen Flames så höll spelbolagen Tricked Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. Av de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,05 på Tricked Esports som vinnare mot Copenhagen Flames.

Copenhagen Flames var underdogs mot Tricked Esports och det högsta oddset på nederlagstippade Copenhagen Flames kunde du spela på hos spelbolaget betway till 2.10 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Copenhagen Flames och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,70 på en seger till Copenhagen Flames.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Tricked Esports och Copenhagen Flames skulle kryssa i mötet. Att Tricked Esports - Copenhagen Flames skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Tricked Esports

Tricked Esports har tagit 0 poäng så här långt i BLAST Rising på 0 spelade matcher. Tricked Esports har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Tricked Esports har ett bortafacit under säsongen i BLAST Rising med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. I BLAST Rising har Tricked Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Tricked Esports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames facit så här långt är 0 inspelade poäng i BLAST Rising på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Copenhagen Flames ett snitt på 0 poäng per match.

Copenhagen Flames har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i BLAST Rising på 0 spelade matcher. Copenhagen Flames har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Copenhagen Flames har i BLAST Rising 0 poäng på 0 matcher totalt. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Tricked Esports - Copenhagen Flames

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Tricked Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Copenhagen Flames har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.