Tricked Esports – EC Kyiv 29/6, odds, live stream, speltips

Tricked Esports
vs
EC Kyiv
21-06-29 18:30 ESEA Advanced EU
EC Kyiv
Bästa matchoddsen
1 1.90
2 1.80
Vinstchans
Odds för Tricked Esports - EC Kyiv
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:06:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Tricked Esports – EC Kyiv i ESEA Advanced EU

Tricked Esports och EC Kyiv möttes den 21-06-29 med matchstart 18:30 i ESEA Advanced EU.

De bästa & högsta oddsen inför Tricked Esports - EC Kyiv

Inför mötet mellan Tricked Esports - EC Kyiv i ESEA Advanced EU så talade spelbolagens odds för en seger till EC Kyiv och Unibet gav då det bästa oddset till 1.80 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten EC Kyiv, hos de 2 spelbolagen, låg på 1,90 gånger pengarna.

1.90 var det högsta oddset på nederlagstippade Tricked Esports som vinnare i mötet mot EC Kyiv. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,80 att Tricked Esports skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Tricked Esports och EC Kyiv hittade du hos till oddset . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Tricked Esports

Hemmalaget Tricked Esports har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

Denna säsong har Tricked Esports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Tricked Esports har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher Tricked Esports har spelat denna säsong i ESEA Advanced EU så har laget tagit 0 poäng. Tricked Esports har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit EC Kyiv

EC Kyiv facit så här långt är 0 inspelade poäng i ESEA Advanced EU på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i ESEA Advanced EU har EC Kyiv ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har EC Kyiv därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har EC Kyiv spelat in 0 poäng denna säsong i event. EC Kyiv har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Tricked Esports - EC Kyiv

Likaresultatet innebär att Tricked Esports på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. EC Kyiv har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.