Tricked Esports – Galaxy Racer 5/5, odds, live stream, speltips

Tricked Esports
vs
Galaxy Racer
21-05-05 13:00 BLAST Rising
Galaxy Racer
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för Tricked Esports - Galaxy Racer
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 08:39:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Tricked Esports – Galaxy Racer i BLAST Rising

Tricked Esports och Galaxy Racer gjorde upp den 5 maj. Matchen spelades i BLAST Rising med matchstart 13:00.

1X2-oddsen på Tricked Esports - Galaxy Racer

Inför matchen mellan Tricked Esports och Galaxy Racer i BLAST Rising så var Tricked Esports spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Tricked Esports hittade du hos betway till 1.55 gånger pengarna. Att Tricked Esports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,33 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Galaxy Racer var nederlagstippade i mötet mot Tricked Esports och det högsta oddset på Galaxy Racer som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.35. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Galaxy Racer och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,55 på en seger till Galaxy Racer.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Tricked Esports och Galaxy Racer till det högsta oddset hos . I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Tricked Esports - Galaxy Racer skulle kryssa matchen.

Poängfacit Tricked Esports

På 0 spelade matcher har Tricked Esports nu 0 insamlade poäng i event. Detta innebär att Tricked Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Tricked Esports har ett bortafacit under säsongen i BLAST Rising med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Tricked Esports har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Tricked Esports har ett facit denna säsong i BLAST Rising med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Galaxy Racer

På hemmaplan har Galaxy Racer fått ihop 0 poäng i BLAST Rising denna säsong på 0 spelade matcher. Galaxy Racer har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 matcher har Galaxy Racer under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har Galaxy Racer därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Galaxy Racer har i BLAST Rising 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har Galaxy Racer ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Tricked Esports - Galaxy Racer

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Tricked Esports, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Galaxy Racer.