Virtus.pro – Cyber Legacy 19/10, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Cyber Legacy
20-10-19 12:00 Intel Extreme Masters CIS
Cyber Legacy
Bästa matchoddsen
1 1.10
2 6.00
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Cyber Legacy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-10-19 12:20:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Virtus.pro – Cyber Legacy matchstart 19 oktober

Virtus.pro och Cyber Legacy möttes i Intel Extreme Masters CIS den 19/10 med matchstart 12:00.

De bästa oddsen inför Virtus.pro - Cyber Legacy

Inför mötet mellan Virtus.pro - Cyber Legacy i Intel Extreme Masters CIS så talade spelbolagens odds för en seger till Virtus.pro och Unibet gav då det bästa oddset till 1.10 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Virtus.pro, hos de 1 spelbolagen, låg på 6,00 gånger pengarna.

Cyber Legacy var spelbolagens under dog i mötet mot Virtus.pro i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Cyber Legacy gav Unibet till oddset 6.00. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,10 på Cyber Legacy som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Virtus.pro och Cyber Legacy gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Före avspark mellan Virtus.pro - Cyber Legacy så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Virtus.pro

Virtus.pro har ett hemmafacit så här lång i Intel Extreme Masters CIS där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Virtus.pro i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan har Virtus.pro tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Under säsongen i Intel Extreme Masters CIS så har Virtus.pro spelat in 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Virtus.pro har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Cyber Legacy

På hemmaplan har Cyber Legacy fått ihop 0 poäng i Intel Extreme Masters CIS denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Cyber Legacy ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

0 poäng har Cyber Legacy i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Intel Extreme Masters CIS. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher Cyber Legacy har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Cyber Legacy har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Virtus.pro - Cyber Legacy

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Cyber Legacy.