Virtus.pro – Team Spirit 27/6, odds, live stream, speltips

Virtus.pro
vs
Team Spirit
21-06-27 17:00 StarLadder CIS RMR
Team Spirit
Bästa matchoddsen
1 2.00
2 1.72
Vinstchans
Odds för Virtus.pro - Team Spirit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 04:05:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Virtus.pro – Team Spirit i StarLadder CIS RMR

Matchen mellan Virtus.pro och Team Spirit i StarLadder CIS RMR spelades den 27/6 med matchstart kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför Virtus.pro - Team Spirit

Kikade vi på oddsen inför mötet i StarLadder CIS RMR mellan Virtus.pro och Team Spirit så var Team Spirit oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.72 gånger pengarna på Team Spirit som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,00 på Team Spirit som vinnare mot Virtus.pro.

2.00 var det högsta oddset på nederlagstippade Virtus.pro som vinnare i mötet mot Team Spirit. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på Virtus.pro som segrare låg på 1,72 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan Virtus.pro och Team Spirit gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Virtus.pro

Hemmalaget Virtus.pro har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Virtus.pro ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Virtus.pro har ett bortafacit under säsongen i StarLadder CIS RMR med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta innebär att Virtus.pro har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På de 0 matcher Virtus.pro har spelat denna säsong i StarLadder CIS RMR så har laget tagit 0 poäng. Virtus.pro har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit har ett hemmafacit i StarLadder CIS RMR spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Team Spirit ett snitt på 0 poäng per match.

Virtus.pro har ett facit på bortaplan denna säsong i StarLadder CIS RMR med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Team Spirit har i StarLadder CIS RMR 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har Team Spirit ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Virtus.pro - Team Spirit

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Virtus.pro, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Spirit.