Wisła Kraków – Ambush Esport 17/5, odds, livestream, speltips

Wisła Kraków
vs
Ambush Esport
21-05-17 16:00 Spring Sweet Spring
Ambush Esport
Bästa matchoddsen
1 1.11
2 5.55
Vinstchans
Odds för Wisła Kraków - Ambush Esport
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 13:50:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Wisła Kraków – Ambush Esport i 17 maj

Wisła Kraków och Ambush Esport i Spring Sweet Spring med matchstart 16:00 den17 maj.

Oddsen inför Wisła Kraków - Ambush Esport

Inför mötet mellan Wisła Kraków - Ambush Esport i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Wisła Kraków och Unibet gav då det bästa oddset till 1.11 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 5,55 att favoriten Wisła Kraków skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Ambush Esport som vinnare i matchen mot Wisła Kraków. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Ambush Esport som vinnare till 5.55 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,11 att Ambush Esport skulle vinna matchen.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Wisła Kraków och Ambush Esport hittade du hos till oddset . Ett oavgjort spel på Wisła Kraków - Ambush Esport gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Wisła Kraków

Wisła Kraków har ett hemmafacit så här lång i Spring Sweet Spring där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På bortaplan har Wisła Kraków tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Wisła Kraków därmed 0,00 poäng per match.

Wisła Kraków har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Wisła Kraków har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Ambush Esport

På 0 matcher i Spring Sweet Spring har Ambush Esport nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan har Ambush Esport i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Ambush Esport har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I Spring Sweet Spring har Ambush Esport under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Wisła Kraków - Ambush Esport

Likaresultatet innebär att Wisła Kraków på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Ambush Esport har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.