Young Ninjas – mouz NXT 13/11, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
mouz NXT
21-11-13 17:30 WePlay Academy League
mouz NXT
Bästa matchoddsen
1 3.40
2 1.28
Vinstchans
Odds för Young Ninjas - mouz NXT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-13 15:18:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Young Ninjas – mouz NXT i WePlay Academy League

Matchen mellan Young Ninjas och mouz NXT i WePlay Academy League spelades den 13/11 med matchstart kl. 17:30.

De bästa oddsen inför Young Ninjas - mouz NXT

Kikade vi på oddsen inför mötet i WePlay Academy League mellan Young Ninjas och mouz NXT så var mouz NXT oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.28 gånger pengarna på mouz NXT som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till mouz NXT på 3,40 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade Young Ninjas låg som högst på 3.40 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,28 att Young Ninjas skulle vinna matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Young Ninjas och mouz NXT kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att Young Ninjas - mouz NXT skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har tagit 0 poäng så här långt i WePlay Academy League på 0 spelade matcher. Detta innebär att Young Ninjas i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Young Ninjas under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I WePlay Academy League har Young Ninjas med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Young Ninjas har spelat under säsongen i WePlay Academy League så har laget kammat hem 0 poäng. Detta innebär att Young Ninjas har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit mouz NXT

Mouz NXT har ett facit i WePlay Academy League där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Mouz NXT har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i WePlay Academy League har mouz NXT ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Mouz NXT har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher mouz NXT har spelat i WePlay Academy League under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Young Ninjas - mouz NXT

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för mouz NXT på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.