Young Ninjas – Team Finest 14/5, odds, live stream, speltips

Young Ninjas
vs
Team Finest
21-05-14 13:00 BLAST Rising
Team Finest
Bästa matchoddsen
1 1.53
2 2.40
Vinstchans
Odds för Young Ninjas - Team Finest
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 13:02:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Young Ninjas – Team Finest den 14/5

Young Ninjas och Team Finest möttes den 21-05-14 med matchstart 13:00 i BLAST Rising.

1X2-oddsen på Young Ninjas - Team Finest

Inför matchen mellan Young Ninjas och Team Finest i BLAST Rising så var Young Ninjas spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Young Ninjas hittade du hos Unibet till 1.53 gånger pengarna. Favoriten Young Ninjas kunde du i snitt spela på till oddset 2,40 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Team Finest var nederlagstippade i mötet mot Young Ninjas och det högsta oddset på Team Finest som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.40. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Finest och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,53 på en seger till Team Finest.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Young Ninjas och Team Finest, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Young Ninjas och Team Finest så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Young Ninjas

På hemmaplan har Young Ninjas samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Young Ninjas har på bortaplan i BLAST Rising denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. I BLAST Rising har Young Ninjas med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Young Ninjas håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Team Finest

Team Finest har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Rising. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Young Ninjas har ett facit på bortaplan denna säsong i BLAST Rising med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Team Finest har spelat i BLAST Rising under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Team Finest ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Young Ninjas - Team Finest

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team Finest.