AGO – DBL PONEY 25/11, odds, streaming, speltips

AGO
vs
DBL PONEY
21-11-25 18:00 ESEA Premier EU
DBL PONEY
Bästa matchoddsen
1 1.92
2 1.82
Vinstchans
Odds för AGO - DBL PONEY
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-25 10:46:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades AGO – DBL PONEY i ESEA Premier EU

Den 21-11-25 så spelades mötet mellan AGO – DBL PONEY i ESEA Premier EU, med matchstart klockan 18:00.

De bästa oddsen inför AGO - DBL PONEY

Inför matchen mellan AGO och DBL PONEY i ESEA Premier EU så var DBL PONEY spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DBL PONEY hittade du hos Unibet till 1.82 gånger pengarna. DBL PONEY var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 1,92 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på AGO som vinnare, till oddset 1.92 gånger pengarna. Snittoddset på AGO som segrare låg på 1,82 gånger pengarna inför matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan AGO och DBL PONEY kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett oavgjort spel på AGO - DBL PONEY gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit AGO

AGO har på hemmaplan i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

AGO har ett bortafacit i ESEA Premier EU med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har AGO därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

AGO har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit DBL PONEY

DBL PONEY har ett facit i ESEA Premier EU där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Hemma har DBL PONEY ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har DBL PONEY i ESEA Premier EU under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan har DBL PONEY tagit 0,00 poäng per spelad match.

I ESEA Premier EU har DBL PONEY under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. DBL PONEY har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för AGO - DBL PONEY

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för AGO, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DBL PONEY.