ALTERNATE aTTaX – Nemiga Gaming 18/5, odds, speltips, livestream

ALTERNATE aTTaX
vs
Nemiga
21-05-18 17:00 ESEA Premier EU
Nemiga
Bästa matchoddsen
1 4.50
2 1.17
Vinstchans
Odds för ALTERNATE aTTaX - Nemiga Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 23:30:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

ALTERNATE aTTaX – Nemiga Gaming i ESEA Premier EU

Matchen mellan ALTERNATE aTTaX och Nemiga Gaming i ESEA Premier EU spelades den 18/5 med matchstart kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför ALTERNATE aTTaX - Nemiga Gaming

Inför mötet mellan ALTERNATE aTTaX - Nemiga Gaming i ESEA Premier EU så talade spelbolagens odds för en seger till Nemiga Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.17 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 4,50 att favoriten Nemiga Gaming skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på ALTERNATE aTTaX, som var nederlagstippade mot Nemiga Gaming, till 4.50 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till ALTERNATE aTTaX och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,17 på en seger till ALTERNATE aTTaX.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan ALTERNATE aTTaX och Nemiga Gaming hittade du hos till oddset . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan ALTERNATE aTTaX - Nemiga Gaming.

Poängfacit ALTERNATE aTTaX

ALTERNATE aTTaX hemmafacit så här långt i ESEA Premier EU är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att ALTERNATE aTTaX har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har ALTERNATE aTTaX under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har ALTERNATE aTTaX därmed 0,00 poäng per match.

ALTERNATE aTTaX har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Nemiga Gaming

Nemiga Gaming har denna säsongen i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Nemiga Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Nemiga Gaming i ESEA Premier EU under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Nemiga Gaming har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Nemiga Gaming har tagit 0 poäng i ESEA Premier EU under säsong, på 0 spelade matcher. Nemiga Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för ALTERNATE aTTaX - Nemiga Gaming

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ALTERNATE aTTaX, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Nemiga Gaming.