Anonymo – Iberian Family 24/6, odds, streaming, speltips

Anonymo
vs
Iberian Family
21-06-24 13:00 Spring Sweet Spring
Iberian Family
Bästa matchoddsen
1 1.57
Vinstchans
Odds för Anonymo - Iberian Family
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 12:47:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Anonymo – Iberian Family matchstart 24 juni

Anonymo och Iberian Family möttes i Spring Sweet Spring den 24/6 med matchstart 13:00.

1X2-oddsen på Anonymo - Iberian Family

Inför mötet mellan Anonymo - Iberian Family i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Anonymo och Unibet gav då det bästa oddset till 1.57 gånger pengarna. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,36 på Anonymo som vinnare mot Iberian Family.

Ett spel på Iberian Family, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.40 gånger pengarna hos Bethard. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,51 på Iberian Family som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Anonymo och Iberian Family, till gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Anonymo - Iberian Family.

Poängfacit Anonymo

Anonymo hemmafacit så här långt i Spring Sweet Spring är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Anonymo har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Anonymo denna säsong i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng. På bortaplan har Anonymo därmed 0,00 poäng per match.

Anonymo har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Anonymo har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Iberian Family

Iberian Family facit så här långt är 0 inspelade poäng i Spring Sweet Spring på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Iberian Family i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Spring Sweet Spring. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Denna säsong har Iberian Family i Spring Sweet Spring håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Anonymo - Iberian Family

Likaresultatet innebär att Anonymo på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Iberian Family har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.