Apeks – Budapest Five 19/5, odds, speltips, streaming

Apeks
vs
Budapest Five
21-05-19 14:00 BLAST Rising
Budapest Five
Bästa matchoddsen
1 1.61
2 2.20
Vinstchans
Odds för Apeks - Budapest Five
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:21:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Apeks – Budapest Five

Mötet i BLAST Rising mellan Apeks och Budapest Five spelades den 19/5 matchstart med start kl. 14:00.

Oddsen inför Apeks - Budapest Five

Inför mötet mellan Apeks - Budapest Five i BLAST Rising så talade spelbolagens odds för en seger till Apeks och Unibet gav då det bästa oddset till 1.61 gånger pengarna. Favoriten Apeks kunde du i snitt spela på till oddset 2,15 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Budapest Five som vinnare, till oddset 2.20 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Budapest Five och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,55 på en seger till Budapest Five.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Apeks och Budapest Five, till gånger pengarna. Inför matchstart mellan Apeks och Budapest Five så gav de 5 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Apeks

På hemmaplan har Apeks samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i BLAST Rising. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Apeks ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Apeks under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Apeks därmed 0,00 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Apeks håvat in 0 poäng under säsongen i event. Apeks har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Budapest Five

Budapest Five har denna säsongen i BLAST Rising tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Apeks i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har Budapest Five under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan så har Budapest Five därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Budapest Five har i BLAST Rising 0 poäng på 0 matcher totalt. Budapest Five har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Apeks - Budapest Five

Likaresultatet innebär att Apeks på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Budapest Five har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.