ATK – paiN Gaming 18/5, odds, speltips, livestream

ATK
paiN Gaming
Bästa matchoddsen
1 4.50
2 1.16
Vinstchans
Odds för ATK - paiN Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2022-05-17 23:29:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta ATK – paiN Gaming i ESL Challenger League Nordamerika

Matchen spelades i ESL Challenger League Nordamerika mellan ATK och paiN Gaming. Mötets matchstart var 00:00 den 18 maj.

De bästa & högsta oddsen inför ATK - paiN Gaming

Inför mötet mellan ATK - paiN Gaming i ESL Challenger League Nordamerika så talade spelbolagens odds för en seger till paiN Gaming och Unibet gav då det bästa oddset till 1.16 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,50 att paiN Gaming, favoriten hos de 1 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Ett spel på ATK, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 4.50 gånger pengarna hos Unibet. Snittoddset på att underdogen ATK skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,16 gånger pengarna inför mötet mot paiN Gaming.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan ATK och paiN Gaming, till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att ATK - paiN Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit ATK

ATK har ett hemmafacit så här lång i ESL Challenger League Nordamerika där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. ATK har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

ATK har på bortaplan i ESL Challenger League Nordamerika denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan så har ATK därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher ATK har spelat denna säsong i ESL Challenger League Nordamerika så har laget tagit 0 poäng. ATK har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit paiN Gaming

PaiN Gaming facit så här långt är 0 inspelade poäng i ESL Challenger League Nordamerika på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har paiN Gaming i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESL Challenger League Nordamerika. Detta innebär att paiN Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher paiN Gaming har spelat i ESL Challenger League Nordamerika under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för ATK - paiN Gaming

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ATK och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för paiN Gaming på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.