Bad News Bears – paiN Gaming 17/5, odds, speltips, live stream

Bad News Bears
vs
paiN Gaming
21-05-17 00:30 cs_summit Qual.
paiN Gaming
Bästa matchoddsen
2 2.20
Vinstchans
Odds för Bad News Bears - paiN Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 23:43:48. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Bad News Bears – paiN Gaming

Bad News Bears och paiN Gaming möttes i cs_summit Qual. den 17/5 med matchstart 00:30.

1X2-oddsen på Bad News Bears - paiN Gaming

Inför matchen mellan Bad News Bears och paiN Gaming i cs_summit Qual. så var Bad News Bears spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Bad News Bears hittade du hos Bethard till 1.69 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 2,15 på att Bad News Bears skulle vinna matchen.

PaiN Gaming var underdogs mot Bad News Bears och det högsta oddset på nederlagstippade paiN Gaming kunde du spela på hos spelbolaget betway till 2.20 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att paiN Gaming gick vinnande ur detta möte till oddset 1,65 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Bad News Bears - paiN Gaming.

Poängfacit Bad News Bears

Bad News Bears har ett hemmafacit så här lång i cs_summit Qual. där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Bad News Bears har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Denna säsong har Bad News Bears ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Bad News Bears därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Bad News Bears har spelat denna säsong i cs_summit Qual. så har laget tagit 0 poäng. Bad News Bears har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit paiN Gaming

PaiN Gaming har ett hemmafacit i cs_summit Qual. spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. PaiN Gaming har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har paiN Gaming i cs_summit Qual. under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att paiN Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Denna säsong har paiN Gaming i cs_summit Qual. håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Bad News Bears - paiN Gaming

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Bad News Bears, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för paiN Gaming.