Bad News Bears – Team One 15/5, odds, speltips, live stream

Bad News Bears
vs
Team One
21-05-15 21:30 cs_summit Qual.
Team One
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.40
Vinstchans
Odds för Bad News Bears - Team One
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 19:26:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Bad News Bears – Team One i cs_summit Qual.

Mötet i cs_summit Qual. mellan Bad News Bears och Team One spelades den 15/5 matchstart med start kl. 21:30.

De bästa oddsen inför Bad News Bears - Team One

Inför matchen mellan Bad News Bears och Team One i cs_summit Qual. så var Bad News Bears spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Bad News Bears hittade du hos Unibet till 1.50 gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,40 att favoriten Bad News Bears skulle vinna matchen.

Team One var underdogs mot Bad News Bears och det högsta oddset på nederlagstippade Team One kunde du spela på hos spelbolaget Unibet till 2.40 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team One och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,50 på en seger till Team One.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Bad News Bears - Team One gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Bad News Bears

Hemmalaget Bad News Bears har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta innebär att Bad News Bears i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

0 poäng har Bad News Bears facit så här långt på 0 matcher i cs_summit Qual.. Och detta gör att Bad News Bears har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Bad News Bears har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Detta innebär att Bad News Bears har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team One

Team One har ett facit i cs_summit Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i cs_summit Qual. har Team One ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Team One har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

0 poäng har Team One tagit i cs_summit Qual. under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Bad News Bears - Team One

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Bad News Bears och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.