bankaPEPSI – Onyx 30/6, odds, speltips, livestream

bankaPEPSI
vs
Onyx
21-06-30 17:00 ESEA Advanced EU
Onyx
Bästa matchoddsen
1 1.41
2 2.75
Vinstchans
Odds för bankaPEPSI - Onyx
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 07:06:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades bankaPEPSI – Onyx i ESEA Advanced EU

BankaPEPSI och Onyx i ESEA Advanced EU med matchstart 17:00 den30 juni.

1X2-oddsen på bankaPEPSI - Onyx

Inför matchen mellan bankaPEPSI och Onyx i ESEA Advanced EU så var bankaPEPSI spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på bankaPEPSI hittade du hos Unibet till 1.41 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten bankaPEPSI, hos de 2 spelbolagen, låg på 2,73 gånger pengarna.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Onyx som vinnare, till oddset 2.75 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Onyx skulle vinna matchen gav hos de 2 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,41 gånger pengarna inför mötet mot bankaPEPSI.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan bankaPEPSI och Onyx hittade du hos till oddset . Att bankaPEPSI och Onyx skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit bankaPEPSI

På hemmaplan har bankaPEPSI samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i ESEA Advanced EU. På hemmaplan har bankaPEPSI ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har bankaPEPSI tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har bankaPEPSI ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har bankaPEPSI håvat in 0 poäng under säsongen i event. BankaPEPSI har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Onyx

Onyx har ett hemmafacit i ESEA Advanced EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att bankaPEPSI i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Onyx i ESEA Advanced EU under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Onyx har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Onyx har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Onyx har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för bankaPEPSI - Onyx

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för bankaPEPSI, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Onyx.