BIG – FURIA Esports 27/6, odds, streaming, speltips

BIG
vs
FURIA Esports
21-06-27 14:00 Gamers Without Borders
FURIA Esports
Bästa matchoddsen
1 1.80
2 1.95
Vinstchans
Odds för BIG - FURIA Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-27 15:24:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo BIG – FURIA Esports i Gamers Without Borders

Mötet i Gamers Without Borders mellan BIG och FURIA Esports spelades den 27/6 matchstart med start kl. 14:00.

1X2-oddsen på BIG - FURIA Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Gamers Without Borders mellan BIG och FURIA Esports så var BIG oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.80 gånger pengarna på BIG som vinnare. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 1,95 på BIG som vinnare mot FURIA Esports.

Spelbolagen trodde inte på FURIA Esports som vinnare i matchen mot BIG. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på FURIA Esports som vinnare till 1.95 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,80 gånger pengarna på FURIA Esports som vinnare.

Inför mötet mellan BIG och FURIA Esports så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Inför matchstart mellan BIG och FURIA Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit BIG

På 0 spelade matcher har BIG nu 0 insamlade poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan så har BIG under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har BIG därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Gamers Without Borders har BIG 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. BIG har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit FURIA Esports

FURIA Esports har denna säsongen i Gamers Without Borders tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. FURIA Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Denna säsong i Gamers Without Borders har FURIA Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I Gamers Without Borders har FURIA Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. FURIA Esports har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för BIG - FURIA Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BIG, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FURIA Esports.