Bravos Gaming – Meta Gaming 25/6, odds, speltips, live stream

Bravos Gaming
vs
Meta Gaming
21-06-25 22:00 CBCS Retake Series
Meta Gaming
Odds för Bravos Gaming - Meta Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 20:25:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Bravos Gaming – Meta Gaming i CBCS Retake Series

Matchen spelades i CBCS Retake Series mellan Bravos Gaming och Meta Gaming. Mötets matchstart var 22:00 den 25 juni.

Oddsen inför Bravos Gaming - Meta Gaming

Inför mötet mellan Bravos Gaming - Meta Gaming i CBCS Retake Series så talade spelbolagens odds för en seger till Bravos Gaming och Bethard gav då det bästa oddset till 1.10 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Bravos Gaming, hos de 5 spelbolagen, låg på 6,30 gånger pengarna.

Meta Gaming var spelbolagens under dog i mötet mot Bravos Gaming i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Meta Gaming gav Bethard till oddset 6.75. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Meta Gaming och de 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,10 på en seger till Meta Gaming.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Bravos Gaming och Meta Gaming kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Bravos Gaming

På hemmaplan har Bravos Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i CBCS Retake Series. Bravos Gaming har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Bravos Gaming har ett bortafacit under säsongen i CBCS Retake Series med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Bravos Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Bravos Gaming har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Bravos Gaming har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Meta Gaming

Meta Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i CBCS Retake Series. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Meta Gaming i CBCS Retake Series under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Meta Gaming har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På totalt 0 matcher Meta Gaming har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Detta gör att Meta Gaming har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Bravos Gaming - Meta Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Bravos Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Meta Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.