Caronte – Gorillaz 18/5, odds, live stream, speltips

Caronte
vs
Gorillaz
21-05-18 07:00 Spring Sweet Spring
Gorillaz
Bästa matchoddsen
2 1.33
Vinstchans
Odds för Caronte - Gorillaz
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 06:49:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Caronte – Gorillaz i Spring Sweet Spring

Matchen spelades i Spring Sweet Spring mellan Caronte och Gorillaz. Mötets matchstart var 07:00 den 18 maj.

1X2-oddsen på Caronte - Gorillaz

Inför matchen mellan Caronte och Gorillaz i Spring Sweet Spring så var Gorillaz spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Gorillaz hittade du hos Unibet till 1.33 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Gorillaz på 3,18 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

3.20 var det högsta oddset på nederlagstippade Caronte som vinnare i mötet mot Gorillaz. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. I snitt gav de 5 spelbolagen i vår lista oddset 1,29 att Caronte skulle ta en oväntad seger.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Caronte - Gorillaz gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Caronte

Caronte har på hemmaplan i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Caronte ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Caronte tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta innebär att Caronte har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Caronte har ett facit denna säsong i Spring Sweet Spring med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Gorillaz

Gorillaz har i Spring Sweet Spring 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Gorillaz har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Spring Sweet Spring har Gorillaz ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Gorillaz har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Spring Sweet Spring har Gorillaz under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Gorillaz har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Caronte - Gorillaz

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Caronte har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Gorillaz har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.