Case Esports – EC Brugge 15/5, odds, stream, speltips

Case Esports
vs
EC Brugge
21-05-15 18:00 Elisa Invitational
EC Brugge
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.72
Vinstchans
Odds för Case Esports - EC Brugge
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 21:19:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Case Esports – EC Brugge i Elisa Invitational

Med matchstart 18:00 så spelades matchen i Elisa Invitational mellan Case Esports och EC Brugge, den 15 maj.

De bästa & högsta oddsen inför Case Esports - EC Brugge

Inför mötet mellan Case Esports - EC Brugge i Elisa Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till EC Brugge och Unibet gav då det bästa oddset till 1.72 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten EC Brugge, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,05 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Case Esports som vinnare, till oddset 2.05 gånger pengarna. Nederlagstippade Case Esports var som sagt ingen favorit i mötet mot EC Brugge och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,72.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Case Esports och EC Brugge hittade du hos till oddset . Att Case Esports - EC Brugge skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Case Esports

På hemmaplan har Case Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Elisa Invitational. Detta gör att Case Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Case Esports denna säsong i Elisa Invitational tagit 0 poäng. I Elisa Invitational har Case Esports med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Case Esports har spelat under säsongen i Elisa Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit EC Brugge

EC Brugge har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Elisa Invitational. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu EC Brugge ett snitt på 0 poäng per match.

Case Esports har ett facit på bortaplan denna säsong i Elisa Invitational med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att Case Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Denna säsong har EC Brugge i Elisa Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Case Esports - EC Brugge

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Case Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. EC Brugge har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.