Complexity Gaming – ViCi Gaming 6/7, odds, streaming, speltips

Complexity
vs
ViCi
21-07-06 13:20 Intel Extreme Masters
ViCi
Bästa matchoddsen
2 5.00
Vinstchans
Odds för Complexity Gaming - ViCi Gaming
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-06 12:43:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Complexity Gaming – ViCi Gaming i Intel Extreme Masters

Complexity Gaming och ViCi Gaming gjorde upp den 6 juli. Matchen spelades i Intel Extreme Masters med matchstart 13:20.

1X2-oddsen på Complexity Gaming - ViCi Gaming

Kikade vi på oddsen inför mötet i Intel Extreme Masters mellan Complexity Gaming och ViCi Gaming så var Complexity Gaming oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.17 gånger pengarna på Complexity Gaming som vinnare. Favoriten Complexity Gaming kunde du i snitt spela på till oddset 4,78 gånger pengarna som vinnare hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Bet365 gav det högsta odds på ViCi Gaming, som var nederlagstippade mot Complexity Gaming, till 5.00 gånger pengarna. De 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,16 att ViCi Gaming skulle vinna matchen.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Complexity Gaming - ViCi Gaming i Champions League till gånger pengarna. I snitt gav de 5 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Complexity Gaming - ViCi Gaming skulle kryssa matchen.

Poängfacit Complexity Gaming

Complexity Gaming hemmafacit så här långt i Intel Extreme Masters är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Complexity Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Complexity Gaming under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Complexity Gaming ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Complexity Gaming har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Complexity Gaming har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit ViCi Gaming

ViCi Gaming har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Intel Extreme Masters. Detta innebär att ViCi Gaming har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Complexity Gaming har ett facit på bortaplan denna säsong i Intel Extreme Masters med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta gör att Complexity Gaming har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

ViCi Gaming har tagit 0 poäng i Intel Extreme Masters under säsong, på 0 spelade matcher. ViCi Gaming har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Complexity Gaming - ViCi Gaming

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Complexity Gaming har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. ViCi Gaming har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.