Copenhagen Flames – Anonymo 6/5, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Anonymo
21-05-06 12:00 REPUBLEAGUE
Anonymo
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.40
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Anonymo
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 20:56:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Copenhagen Flames – Anonymo i REPUBLEAGUE

Copenhagen Flames och Anonymo gjorde upp den 6 maj. Matchen spelades i REPUBLEAGUE med matchstart 12:00.

Oddsen inför Copenhagen Flames - Anonymo

Kikade vi på oddsen inför mötet i REPUBLEAGUE mellan Copenhagen Flames och Anonymo så var Anonymo oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.40 gånger pengarna på Anonymo som vinnare. Att Anonymo skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,88 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Unibet gav det högsta odds på Copenhagen Flames, som var nederlagstippade mot Anonymo, till 3.00 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,37 att Copenhagen Flames skulle ta en oväntad seger.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Copenhagen Flames och Anonymo, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Copenhagen Flames

På 0 spelade matcher har Copenhagen Flames nu 0 insamlade poäng i event. Copenhagen Flames har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Copenhagen Flames denna säsong i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng. Detta gör att Copenhagen Flames har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

I REPUBLEAGUE har Copenhagen Flames denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Copenhagen Flames har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit Anonymo

Anonymo facit så här långt är 0 inspelade poäng i REPUBLEAGUE på 0 hemmamatcher. Detta innebär att Anonymo har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Copenhagen Flames har ett facit på bortaplan denna säsong i REPUBLEAGUE med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Anonymo därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Anonymo har spelat i REPUBLEAGUE under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Anonymo har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Anonymo

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Copenhagen Flames, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Anonymo.