Copenhagen Flames – DBL PONEY 26/6, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
DBL PONEY
DBL PONEY
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.37
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - DBL PONEY
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 01:14:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Copenhagen Flames – DBL PONEY i European Development Championship

Matchen spelades i European Development Championship mellan Copenhagen Flames och DBL PONEY. Mötets matchstart var 13:00 den 26 juni.

Oddsen inför Copenhagen Flames - DBL PONEY

Kikade vi på oddsen inför mötet i European Development Championship mellan Copenhagen Flames och DBL PONEY så var Copenhagen Flames oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Copenhagen Flames som vinnare. De 2 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,34 att favoriten Copenhagen Flames skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på DBL PONEY som vinnare i matchen mot Copenhagen Flames. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på DBL PONEY som vinnare till 2.37 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,54 att DBL PONEY skulle ta en oväntad seger.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Copenhagen Flames - DBL PONEY i Champions League till gånger pengarna. Att Copenhagen Flames - DBL PONEY skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames har på hemmaplan i European Development Championship spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Copenhagen Flames ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Copenhagen Flames ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan så har Copenhagen Flames därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

Copenhagen Flames har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit DBL PONEY

DBL PONEY har i European Development Championship 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu DBL PONEY ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har DBL PONEY i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i European Development Championship. Detta innebär att DBL PONEY har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

I European Development Championship har DBL PONEY under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per spelad match har DBL PONEY ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - DBL PONEY

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Copenhagen Flames, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DBL PONEY.