Copenhagen Flames – Fiend 25/6, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Fiend
Fiend
Bästa matchoddsen
1 3.55
2 1.28
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Fiend
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 11:20:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Copenhagen Flames – Fiend

Matchen som spelades i European Development Championship mellan Copenhagen Flames vs Fiend hade matchstart klockan 10:00, den 21-06-25.

1X2-oddsen på Copenhagen Flames - Fiend

Kikade vi på oddsen inför mötet i European Development Championship mellan Copenhagen Flames och Fiend så var Fiend oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.28 gånger pengarna på Fiend som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till Fiend på 3,45 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Oddset på nederlagstippade Copenhagen Flames låg som högst på 3.55 hos Unibet. Snittoddset på Copenhagen Flames som segrare låg på 1,28 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan Copenhagen Flames och Fiend gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 2 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Copenhagen Flames

På 0 spelade matcher har Copenhagen Flames nu 0 insamlade poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Copenhagen Flames facit så här långt på 0 matcher i European Development Championship. På bortaplan har Copenhagen Flames därmed 0,00 poäng per match.

0 poäng har Copenhagen Flames än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Fiend

På 0 matcher i European Development Championship har Fiend nu 0 insamlade poäng. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Fiend har ett facit med 0 poäng i European Development Championship på 0 spelade bortamatcher. Så här långt så har Fiend därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

I European Development Championship har Fiend under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Fiend

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Copenhagen Flames, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fiend.