Copenhagen Flames – Masonic 11/6, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Masonic
21-06-11 16:00 Spring Sweet Spring
Masonic
Bästa matchoddsen
1 1.13
2 5.25
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Masonic
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:11:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Copenhagen Flames – Masonic i Spring Sweet Spring

Mötet i Spring Sweet Spring mellan Copenhagen Flames och Masonic spelades den 11/6 matchstart med start kl. 16:00.

De bästa & högsta oddsen inför Copenhagen Flames - Masonic

Inför matchen mellan Copenhagen Flames och Masonic i Spring Sweet Spring så var Copenhagen Flames spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Copenhagen Flames hittade du hos Unibet till 1.13 gånger pengarna. Att Copenhagen Flames skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 5,25 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

5.25 var det högsta oddset på nederlagstippade Masonic som vinnare i mötet mot Copenhagen Flames. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Snittoddset på Masonic som segrare låg på 1,13 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Copenhagen Flames och Masonic, till gånger pengarna. I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Copenhagen Flames - Masonic skulle kryssa matchen.

Poängfacit Copenhagen Flames

Hemmalaget Copenhagen Flames har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Copenhagen Flames ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Copenhagen Flames har ett bortafacit under säsongen i Spring Sweet Spring med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har Copenhagen Flames därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Spring Sweet Spring har Copenhagen Flames 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Masonic

Masonic har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Masonic har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Masonic har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Masonic därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Masonic har tagit 0 poäng i Spring Sweet Spring under säsong, på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Masonic

Likaresultatet innebär att Copenhagen Flames på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Masonic har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.