Copenhagen Flames – Movistar Riders 12/5, odds, speltips, livestream

Copenhagen Flames
vs
Movistar Riders
21-05-12 12:00 REPUBLEAGUE
Movistar Riders
Bästa matchoddsen
1 3.00
2 1.35
Vinstchans
Odds för Copenhagen Flames - Movistar Riders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 16:30:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Copenhagen Flames – Movistar Riders den 12/5

Copenhagen Flames och Movistar Riders i REPUBLEAGUE med matchstart 12:00 den12 maj.

De bästa oddsen inför Copenhagen Flames - Movistar Riders

Kikade vi på oddsen inför mötet i REPUBLEAGUE mellan Copenhagen Flames och Movistar Riders så var Movistar Riders oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.35 gånger pengarna på Movistar Riders som vinnare. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,00 att favoriten Movistar Riders skulle vinna matchen.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Copenhagen Flames som vinnare, till oddset 3.00 gånger pengarna. Nederlagstippade Copenhagen Flames var som sagt ingen favorit i mötet mot Movistar Riders och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,35.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Copenhagen Flames och Movistar Riders, till gånger pengarna. Före avspark mellan Copenhagen Flames - Movistar Riders så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Copenhagen Flames

Copenhagen Flames hemmafacit så här långt i REPUBLEAGUE är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Copenhagen Flames denna säsong i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng. Och detta gör att Copenhagen Flames har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Copenhagen Flames än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Copenhagen Flames har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Movistar Riders

På 0 matcher i REPUBLEAGUE har Movistar Riders nu 0 insamlade poäng. Hemma har Movistar Riders ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Denna säsong i REPUBLEAGUE har Movistar Riders ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att Movistar Riders har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Movistar Riders har på 0 spelade matcher i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng denna säsongen. Movistar Riders har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Copenhagen Flames - Movistar Riders

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Copenhagen Flames, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Movistar Riders.