DBL PONEY – Case Esports 22/5, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
Case Esports
21-05-22 15:00 Elisa Invitational
Case Esports
Bästa matchoddsen
1 1.14
2 5.25
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - Case Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 12:06:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DBL PONEY – Case Esports i Elisa Invitational

Mötet i Elisa Invitational mellan DBL PONEY och Case Esports spelades den 22/5 matchstart med start kl. 15:00.

De bästa & högsta oddsen inför DBL PONEY - Case Esports

Inför matchen mellan DBL PONEY och Case Esports i Elisa Invitational så var DBL PONEY spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på DBL PONEY hittade du hos Unibet till 1.14 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 5,25 på att DBL PONEY skulle vinna matchen.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Case Esports som vinnare, till oddset 5.25 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Case Esports och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,14 på en seger till Case Esports.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan DBL PONEY och Case Esports kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Att DBL PONEY - Case Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit DBL PONEY

Hemmalaget DBL PONEY har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att DBL PONEY har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

DBL PONEY har ett bortafacit i Elisa Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I Elisa Invitational har DBL PONEY 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att DBL PONEY har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Case Esports

Case Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Elisa Invitational. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong i Elisa Invitational har Case Esports ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta gör att DBL PONEY har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Case Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Detta gör att Case Esports har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för DBL PONEY - Case Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DBL PONEY och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Case Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.