DBL PONEY – Team Unique 29/11, odds, stream, speltips

DBL PONEY
vs
Team Unique
21-11-29 14:00 Pinn. Fall Series
Team Unique
Bästa matchoddsen
1 1.40
2 2.80
Vinstchans
Odds för DBL PONEY - Team Unique
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-29 13:29:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo DBL PONEY – Team Unique i Pinn. Fall Series

Den 21-11-29 så spelades mötet mellan DBL PONEY – Team Unique i Pinn. Fall Series, med matchstart klockan 14:00.

De bästa & högsta oddsen inför DBL PONEY - Team Unique

På matchen i Pinn. Fall Series mellan DBL PONEY och Team Unique så höll spelbolagen DBL PONEY som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.40 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,80 att favoriten DBL PONEY skulle vinna matchen.

Unibet gav det högsta odds på Team Unique, som var nederlagstippade mot DBL PONEY, till 2.80 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Team Unique och de 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,40 på en seger till Team Unique.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan DBL PONEY och Team Unique, till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit DBL PONEY

På hemmaplan har DBL PONEY samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Pinn. Fall Series. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har DBL PONEY ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att DBL PONEY har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

På de 0 matcher DBL PONEY har spelat denna säsong i Pinn. Fall Series så har laget tagit 0 poäng. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Unique

Team Unique har ett hemmafacit i Pinn. Fall Series spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att DBL PONEY i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har Team Unique i Pinn. Fall Series under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Team Unique har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

I Pinn. Fall Series har Team Unique under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för DBL PONEY - Team Unique

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för DBL PONEY har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Unique har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.