ECOGOBLINS – OmeN attiH 14/5, odds, speltips, stream

ECOGOBLINS
vs
OmeN attiH
21-05-14 16:00 Svenska Elitserien
OmeN attiH
Bästa matchoddsen
1 2.50
2 1.47
Vinstchans
Odds för ECOGOBLINS - OmeN attiH
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 13:02:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo ECOGOBLINS – OmeN attiH i Svenska Elitserien

Matchen som spelades i Svenska Elitserien mellan ECOGOBLINS vs OmeN attiH hade matchstart klockan 16:00, den 21-05-14.

De bästa oddsen inför ECOGOBLINS - OmeN attiH

Inför mötet mellan ECOGOBLINS - OmeN attiH i Svenska Elitserien så talade spelbolagens odds för en seger till OmeN attiH och Unibet gav då det bästa oddset till 1.47 gånger pengarna. Favoriten OmeN attiH kunde du i snitt spela på till oddset 2,50 gånger pengarna som vinnare hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

På nederlagstippade ECOGOBLINS så kunde du spela på det högsta oddset 2.50 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på ECOGOBLINS som segrare låg på 1,47 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan ECOGOBLINS och OmeN attiH gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan ECOGOBLINS - OmeN attiH.

Poängfacit ECOGOBLINS

ECOGOBLINS har på hemmaplan i Svenska Elitserien spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

ECOGOBLINS har på bortaplan i Svenska Elitserien denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och detta gör att ECOGOBLINS har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

ECOGOBLINS har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. ECOGOBLINS har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit OmeN attiH

OmeN attiH facit så här långt är 0 inspelade poäng i Svenska Elitserien på 0 hemmamatcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i Svenska Elitserien har OmeN attiH ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan har OmeN attiH tagit 0,00 poäng per spelad match.

I Svenska Elitserien har OmeN attiH under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för ECOGOBLINS - OmeN attiH

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för ECOGOBLINS, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för OmeN attiH.