Endpoint – AGO 18/5, odds, stream, speltips

Endpoint
vs
AGO
21-05-18 17:00 ESEA Premier EU
AGO
Bästa matchoddsen
1 1.82
2 1.95
Vinstchans
Odds för Endpoint - AGO
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 12:06:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Endpoint – AGO

Matchen mellan Endpoint och AGO i ESEA Premier EU spelades den 18/5 med matchstart kl. 17:00.

De bästa oddsen inför Endpoint - AGO

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan Endpoint och AGO så var Endpoint oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.82 gånger pengarna på Endpoint som vinnare. Att Endpoint skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 1,93 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på AGO, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 1.95 gånger pengarna hos betway. Snittoddset på AGO som segrare låg på 1,79 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Endpoint och AGO, till gånger pengarna. Att Endpoint och AGO skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Endpoint

Endpoint har på hemmaplan i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På 0 spelade matcher har Endpoint denna säsong i ESEA Premier EU tagit 0 poäng. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de totalt 0 matcher Endpoint har spelat under säsongen i ESEA Premier EU så har laget kammat hem 0 poäng. Endpoint har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit AGO

AGO facit så här långt är 0 inspelade poäng i ESEA Premier EU på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu AGO ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i ESEA Premier EU har AGO ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Detta innebär att AGO har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher har AGO spelat in 0 poäng denna säsong i event. Per spelad match har AGO ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Endpoint - AGO

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Endpoint har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. AGO har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.