Endpoint – sAw 26/6, odds, stream, speltips

Endpoint
vs
sAw
21-06-26 19:30 Elisa Invitational
sAw
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.35
Vinstchans
Odds för Endpoint - sAw
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-26 21:26:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Endpoint – sAw i Elisa Invitational

Mötet i Elisa Invitational mellan Endpoint och sAw spelades den 26/6 matchstart med start kl. 19:30.

1X2-oddsen på Endpoint - sAw

Kikade vi på oddsen inför mötet i Elisa Invitational mellan Endpoint och sAw så var Endpoint oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Endpoint som vinnare. I snitt så gav 1 bettingsidor oddset 2,35 på att favoriten Endpoint skulle utgå med seger.

Spelbolagen trodde inte på sAw som vinnare i matchen mot Endpoint. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på sAw som vinnare till 2.35 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen sAw skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,55 gånger pengarna inför mötet mot Endpoint.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Endpoint och sAw hittade du hos till oddset . I snitt gav de 1 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Endpoint - sAw skulle kryssa matchen.

Poängfacit Endpoint

För Endpoint så har laget denna säsong i Elisa Invitational håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Endpoint ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Endpoint har ett bortafacit under säsongen i Elisa Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan har Endpoint därmed 0,00 poäng per match.

Endpoint har ett facit denna säsong i Elisa Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit sAw

SAw har i Elisa Invitational 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Hemma har sAw ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan har sAw i Elisa Invitational tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Endpoint har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

SAw har i Elisa Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Endpoint - sAw

Likaresultatet innebär att Endpoint på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. sAw har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.