Entropiq – Team Spirit 19/5, odds, stream, speltips

Entropiq
vs
Team Spirit
21-05-19 17:00 EPIC CIS League
Team Spirit
Bästa matchoddsen
1 2.35
2 1.65
Vinstchans
Odds för Entropiq - Team Spirit
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 11:43:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Entropiq – Team Spirit i 19 maj

Entropiq och Team Spirit i EPIC CIS League med matchstart 17:00 den19 maj.

De bästa oddsen inför Entropiq - Team Spirit

Inför mötet mellan Entropiq - Team Spirit i EPIC CIS League så talade spelbolagens odds för en seger till Team Spirit och betway gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,26 på Team Spirit som vinnare mot Entropiq.

Unibet gav det högsta odds på Entropiq, som var nederlagstippade mot Team Spirit, till 2.35 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,60 på Entropiq som vinnare.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Entropiq och Team Spirit, till gånger pengarna. Att Entropiq och Team Spirit skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Entropiq

Entropiq har på hemmaplan i EPIC CIS League spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Entropiq ett snitt på 0 poäng per match.

Entropiq har ett bortafacit under säsongen i EPIC CIS League med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Entropiq har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Entropiq har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per match har Entropiq ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Team Spirit

Team Spirit har denna säsongen i EPIC CIS League tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Team Spirit har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Team Spirit i EPIC CIS League tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Team Spirit därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har Team Spirit tagit i EPIC CIS League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Entropiq - Team Spirit

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Entropiq har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Spirit har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.