Entropiq – Trident 24/6, odds, stream, speltips

Entropiq
vs
Trident
Trident
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.75
Vinstchans
Odds för Entropiq - Trident
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-22 09:32:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Entropiq – Trident den 24/6

Den 21-06-24 så spelades mötet mellan Entropiq – Trident i European Development Championship, med matchstart klockan 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Entropiq - Trident

Kikade vi på oddsen inför mötet i European Development Championship mellan Entropiq och Trident så var Entropiq oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Entropiq som vinnare. Att Entropiq skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,50 hos de 2 spelbolagen i listan ovan.

På nederlagstippade Trident så kunde du spela på det högsta oddset 4.75 som du hittade hos Unibet. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Trident och de 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,17 på en seger till Trident.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Entropiq och Trident hittade du hos till oddset . Att Entropiq och Trident skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Entropiq

Entropiq har tagit 0 poäng så här långt i European Development Championship på 0 spelade matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

0 poäng har Entropiq facit så här långt på 0 matcher i European Development Championship. Och detta gör att Entropiq har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Entropiq har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Detta innebär att Entropiq har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Trident

Trident har i European Development Championship 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att Entropiq i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

Trident har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i European Development Championship på 0 spelade matcher. Och detta innebär att Entropiq har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

Trident har i European Development Championship ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Trident har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Entropiq - Trident

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Entropiq och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Trident på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.