Entropiq – Young Ninjas 19/5, odds, stream, speltips

Entropiq
vs
Young Ninjas
21-05-19 12:00 REPUBLEAGUE
Young Ninjas
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 4.35
Vinstchans
Odds för Entropiq - Young Ninjas
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-19 08:10:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Entropiq – Young Ninjas matchstart 19 maj

Med matchstart 12:00 så spelades matchen i REPUBLEAGUE mellan Entropiq och Young Ninjas, den 19 maj.

Oddsen inför Entropiq - Young Ninjas

På matchen i REPUBLEAGUE mellan Entropiq och Young Ninjas så höll spelbolagen Entropiq som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.18 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Entropiq på 4,30 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Unibet gav det högsta odds på Young Ninjas, som var nederlagstippade mot Entropiq, till 4.35 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Young Ninjas gick vinnande ur detta möte till oddset 1,18 gånger pengarna, hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett kryss mellan Entropiq och Young Ninjas gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Före avspark mellan Entropiq - Young Ninjas så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Entropiq

Entropiq hemmafacit så här långt i REPUBLEAGUE är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Entropiq ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Entropiq ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har Entropiq därmed 0,00 poäng per match.

0 poäng har Entropiq än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Detta innebär att Entropiq har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Young Ninjas

Young Ninjas har denna säsongen i REPUBLEAGUE tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Young Ninjas ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i REPUBLEAGUE har Young Ninjas ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Och detta innebär att Entropiq har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har Young Ninjas tagit i REPUBLEAGUE under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Young Ninjas har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Entropiq - Young Ninjas

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Entropiq, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Young Ninjas.