Eternal Fire – Fnatic 16/9, odds, stream, speltips

Eternal Fire
vs
Fnatic
Fnatic
Bästa matchoddsen
1 4.00
2 1.25
Vinstchans
Odds för Eternal Fire - Fnatic
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-09-16 13:02:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Eternal Fire – Fnatic

Med matchstart 18:45 så spelades matchen i Intel Extreme Masters Qualifiers mellan Eternal Fire och Fnatic, den 16 september.

De bästa oddsen inför Eternal Fire - Fnatic

Inför matchen mellan Eternal Fire och Fnatic i Intel Extreme Masters Qualifiers så var Fnatic spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Fnatic hittade du hos betway till 1.25 gånger pengarna. Favoriten Fnatic kunde du i snitt spela på till oddset 3,80 gånger pengarna som vinnare hos de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Eternal Fire var nederlagstippade i mötet mot Fnatic och det högsta oddset på Eternal Fire som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 4.00. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,22 att Eternal Fire skulle vinna matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Eternal Fire och Fnatic till det högsta oddset hos . De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Eternal Fire - Fnatic.

Poängfacit Eternal Fire

Eternal Fire har tagit 0 poäng så här långt i Intel Extreme Masters Qualifiers på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Eternal Fire ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Eternal Fire facit så här långt på 0 matcher i Intel Extreme Masters Qualifiers. Så här långt har Eternal Fire ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Eternal Fire håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att Eternal Fire har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Fnatic

Fnatic har i Intel Extreme Masters Qualifiers 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Fnatic har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Fnatic har ett facit med 0 poäng i Intel Extreme Masters Qualifiers på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har Fnatic därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

Fnatic har på 0 spelade matcher i Intel Extreme Masters Qualifiers tagit 0 poäng denna säsongen. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Eternal Fire - Fnatic

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Eternal Fire, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fnatic.