Evil Geniuses – Endpoint 26/11, odds, speltips, stream

Evil Geniuses
vs
Endpoint
20-11-26 18:30 BLAST Premier
Endpoint
Bästa matchoddsen
1 1.18
2 5.00
Vinstchans
Odds för Evil Geniuses - Endpoint
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-23 03:15:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Evil Geniuses – Endpoint i BLAST Premier

Evil Geniuses och Endpoint gjorde upp den 26 november. Matchen spelades i BLAST Premier med matchstart 18:30.

Oddsen inför Evil Geniuses - Endpoint

Kikade vi på oddsen inför mötet i BLAST Premier mellan Evil Geniuses och Endpoint så var Evil Geniuses oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.18 gånger pengarna på Evil Geniuses som vinnare. Att Evil Geniuses skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,70 hos de 3 spelbolagen i listan ovan.

Endpoint var underdogs mot Evil Geniuses och det högsta oddset på nederlagstippade Endpoint kunde du spela på hos spelbolaget bet365 till 5.00 gånger pengarna. I snitt gav de 3 spelbolagen i vår lista oddset 1,16 att Endpoint skulle ta en oväntad seger.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Evil Geniuses och Endpoint kunde du betta på hos till intressanta gånger pengarna. Före avspark mellan Evil Geniuses - Endpoint så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit Evil Geniuses

Hemmalaget Evil Geniuses har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Detta gör att Evil Geniuses har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Evil Geniuses under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Evil Geniuses därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har Evil Geniuses håvat in 0 poäng under säsongen i event. Per match har Evil Geniuses ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Endpoint

Endpoint har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i BLAST Premier. Hemma har Endpoint ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Endpoint i BLAST Premier under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Så här långt så har Endpoint därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Endpoint spelat in 0 poäng denna säsong i event. Endpoint har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Evil Geniuses - Endpoint

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Evil Geniuses har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Endpoint har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.