Evil Geniuses – FaZe Clan 6/7, odds, speltips, stream

Evil Geniuses
vs
FaZe
21-07-06 13:00 Intel Extreme Masters
FaZe
Bästa matchoddsen
1 1.90
2 1.84
Vinstchans
Odds för Evil Geniuses - FaZe Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-05 20:19:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Evil Geniuses – FaZe Clan i Intel Extreme Masters

Matchen spelades i Intel Extreme Masters mellan Evil Geniuses och FaZe Clan. Mötets matchstart var 13:00 den 6 juli.

De bästa oddsen inför Evil Geniuses - FaZe Clan

Inför matchen mellan Evil Geniuses och FaZe Clan i Intel Extreme Masters så var FaZe Clan spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på FaZe Clan hittade du hos Unibet till 1.84 gånger pengarna. I snitt så gav 2 spelsidor oddset 1,90 på att favoriten FaZe Clan skulle utgå med seger.

Evil Geniuses var nederlagstippade i mötet mot FaZe Clan och det högsta oddset på Evil Geniuses som vinnare hittade du hos bet365 till oddset 1.90. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,82 gånger pengarna på Evil Geniuses som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Evil Geniuses - FaZe Clan skulle kryssa matchen.

Poängfacit Evil Geniuses

Evil Geniuses hemmafacit så här långt i Intel Extreme Masters är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Evil Geniuses under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan så har Evil Geniuses därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I Intel Extreme Masters har Evil Geniuses 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har Evil Geniuses ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit FaZe Clan

FaZe Clan har ett hemmafacit i Intel Extreme Masters spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu FaZe Clan ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har FaZe Clan i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Intel Extreme Masters. Detta innebär att FaZe Clan har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

FaZe Clan har i Intel Extreme Masters 0 poäng på 0 matcher totalt. Detta gör att FaZe Clan har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Evil Geniuses - FaZe Clan

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Evil Geniuses och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FaZe Clan på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.