Evil Geniuses – Gambit Esports 30/11, odds, speltips, stream

Evil Geniuses
vs
Gambit Esports
20-11-30 13:00 DreamHack Masters Europe
Gambit Esports
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.45
Vinstchans
Odds för Evil Geniuses - Gambit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2020-11-22 17:09:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Evil Geniuses mötte Gambit Esports den 20-11-30

Mötet i DreamHack Masters Europe mellan Evil Geniuses och Gambit Esports spelades den 30/11 matchstart med start kl. 13:00.

Oddsen inför Evil Geniuses - Gambit Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i DreamHack Masters Europe mellan Evil Geniuses och Gambit Esports så var Evil Geniuses oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.50 gånger pengarna på Evil Geniuses som vinnare. Evil Geniuses var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,45 gånger pengarna.

Gambit Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Evil Geniuses i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Gambit Esports gav Unibet till oddset 2.45. I snitt så kunde du spela på att Gambit Esports gick vinnande ur detta möte till oddset 1,50 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Evil Geniuses och Gambit Esports, till gånger pengarna. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Evil Geniuses - Gambit Esports.

Poängfacit Evil Geniuses

För Evil Geniuses så har laget denna säsong i DreamHack Masters Europe håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Evil Geniuses har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

Evil Geniuses har ett bortafacit i DreamHack Masters Europe med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att Evil Geniuses har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Evil Geniuses har ett facit denna säsong i DreamHack Masters Europe med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Detta innebär att Evil Geniuses har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Gambit Esports

På 0 matcher i DreamHack Masters Europe har Gambit Esports nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att Gambit Esports har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Evil Geniuses har ett facit på bortaplan denna säsong i DreamHack Masters Europe med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Detta innebär att Gambit Esports har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher Gambit Esports har spelat i DreamHack Masters Europe under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Evil Geniuses - Gambit Esports

Likaresultatet innebär att Evil Geniuses på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Gambit Esports har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.