Extra Salt – GODSENT 14/5, odds, speltips, live stream

Extra Salt
vs
GODSENT
21-05-14 21:30 cs_summit Qual.
GODSENT
Odds för Extra Salt - GODSENT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 18:38:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Extra Salt – GODSENT matchstart 14 maj

Mötet i cs_summit Qual. mellan Extra Salt och GODSENT spelades den 14/5 matchstart med start kl. 21:30.

De bästa & högsta oddsen inför Extra Salt - GODSENT

Inför matchen mellan Extra Salt och GODSENT i cs_summit Qual. så var Extra Salt spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Extra Salt hittade du hos Bethard till 1.51 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Extra Salt på 2,48 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Ett spel på GODSENT, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.50 gånger pengarna hos Bethard. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,50 att GODSENT skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Extra Salt och GODSENT gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 4 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Extra Salt - GODSENT skulle kryssa matchen.

Poängfacit Extra Salt

Extra Salt hemmafacit så här långt i cs_summit Qual. är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Extra Salt har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Extra Salt under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Extra Salt därmed 0,00 poäng per match.

Extra Salt har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Extra Salt har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit GODSENT

På hemmaplan har GODSENT fått ihop 0 poäng i cs_summit Qual. denna säsong på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

På bortaplan så har GODSENT i cs_summit Qual. under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har GODSENT därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har GODSENT spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Extra Salt - GODSENT

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Extra Salt, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för GODSENT.