Extra Salt – O PLANO 16/5, odds, speltips, live stream

Extra Salt
vs
O PLANO
21-05-16 21:30 cs_summit Qual.
O PLANO
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.10
Vinstchans
Odds för Extra Salt - O PLANO
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 23:27:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Extra Salt – O PLANO i cs_summit Qual.

Extra Salt och O PLANO gjorde upp den 16 maj. Matchen spelades i cs_summit Qual. med matchstart 21:30.

De bästa & högsta oddsen inför Extra Salt - O PLANO

Kikade vi på oddsen inför mötet i cs_summit Qual. mellan Extra Salt och O PLANO så var Extra Salt oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.75 gånger pengarna på Extra Salt som vinnare. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 2,03 på att Extra Salt skulle vinna matchen.

O PLANO var spelbolagens under dog i mötet mot Extra Salt i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till O PLANO gav Unibet till oddset 2.10. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,71 att O PLANO skulle ta en oväntad seger.

Ett spel på krysset mellan Extra Salt och O PLANO gav som högst inför matchen och som du hittade hos . I snitt gav de 2 spelbolagen, i oddsjämförelsen ovan, ett odds på 0 att Extra Salt - O PLANO skulle kryssa matchen.

Poängfacit Extra Salt

Extra Salt har ett hemmafacit så här lång i cs_summit Qual. där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

0 poäng har Extra Salt facit så här långt på 0 matcher i cs_summit Qual.. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher Extra Salt har spelat denna säsong i cs_summit Qual. så har laget tagit 0 poäng. Extra Salt har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit O PLANO

O PLANO har ett facit i cs_summit Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att O PLANO har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Extra Salt har ett facit på bortaplan denna säsong i cs_summit Qual. med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. På bortaplan så har O PLANO därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

O PLANO har tagit 0 poäng i cs_summit Qual. under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har O PLANO ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Extra Salt - O PLANO

Likaresultatet innebär att Extra Salt på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. O PLANO har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.