Fiend – PACT 15/5, odds, speltips, stream

Fiend
vs
PACT
PACT
Bästa matchoddsen
1 1.20
Vinstchans
Odds för Fiend - PACT
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-15 06:57:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Fiend – PACT den 15/5

Matchen mellan Fiend och PACT i FunSpark ULTI - europakval spelades den 15/5 med matchstart kl. 11:00.

Oddsen inför Fiend - PACT

På matchen i FunSpark ULTI - europakval mellan Fiend och PACT så höll spelbolagen Fiend som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.20 hos Unibet. I snitt låg oddset på en vinst till Fiend på 4,45 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade PACT så kunde du spela på det högsta oddset 4.60 som du hittade hos Bethard. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 4 spelbolagen i snitt oddset 1,18 på PACT som vinnare.

Inför mötet mellan Fiend och PACT så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Fiend

Hemmalaget Fiend har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har Fiend ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Fiend denna säsong i FunSpark ULTI - europakval tagit 0 poäng. I FunSpark ULTI - europakval har Fiend med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Fiend har spelat under säsongen i FunSpark ULTI - europakval så har laget kammat hem 0 poäng. Fiend har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit PACT

På 0 matcher i FunSpark ULTI - europakval har PACT nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 matcher har PACT under säsong tagit 0 poäng i event. Så här långt så har PACT därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

0 poäng har PACT tagit i FunSpark ULTI - europakval under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. PACT har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Fiend - PACT

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Fiend, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för PACT.