forZe – AGO 23/6, odds, speltips, live stream

forZe
vs
AGO
21-06-23 17:00 ESEA Premier EU
AGO
Bästa matchoddsen
1 1.35
2 3.35
Vinstchans
Odds för forZe - AGO
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 13:12:22. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta forZe – AGO i ESEA Premier EU

Matchen som spelades i ESEA Premier EU mellan forZe vs AGO hade matchstart klockan 17:00, den 21-06-23.

De bästa oddsen inför forZe - AGO

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan forZe och AGO så var forZe oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.35 gånger pengarna på forZe som vinnare. Spelbolagen gav i snitt oddset 3,18 att forZe, favoriten hos de 2 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

AGO var spelbolagens under dog i mötet mot forZe i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till AGO gav betway till oddset 3.35. Om vi jämför oddsen från de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,32 gånger pengarna på AGO som vinnare.

Ett kryss mellan forZe och AGO gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . Före avspark mellan forZe - AGO så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit forZe

För forZe så har laget denna säsong i ESEA Premier EU håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har forZe ett snitt på 0 poäng per match.

ForZe har ett bortafacit under säsongen i ESEA Premier EU med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har forZe därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I ESEA Premier EU har forZe denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Per match har forZe ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit AGO

AGO har denna säsongen i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att AGO har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har AGO under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har AGO tagit 0,00 poäng per spelad match.

På 0 matcher har AGO spelat in 0 poäng denna säsong i event. AGO har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för forZe - AGO

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för forZe och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för AGO på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.